Sigmax Apps voor Business Central:
Sigmax Connect: Field Service Solutions.

Digitaliseer en optimaliseer je buitendienstprocessen.

Efficiënter werken, lagere kosten en een betere servicebeleving.

De Field Service Solution, Sigmax Connect, biedt uitkomst in het digitaliseren en optimaliseren van buitendienstprocessen voor dienstverlenende organisaties. Het streven? Efficiënter werken, lagere kosten en een betere service-ervaring voor klanten en medewerkers. Met Sigmax Connect worden complexe serviceprocessen ondersteund in een gebruiksvriendelijke standaardoplossing, welke bovendien helemaal op maat gemaakt wordt voor service verlenende bedrijven. 

De software is opgebouwd uit verschillende vaste componenten welke flexibel in te richten zijn. Serviceprocessen worden in kaart gebracht waardoor de software optimaal ondersteuning biedt aan de eindgebruiker. Sigmax hanteert standaard branchetemplates en garandeert hiermee ook een snelle livegang. Sigmax biedt voor de volgende branches een snelle instap middels een sjabloon: Healthcare; Installatietechniek; Klimaattechniek; Industriële techniek en tot slot voor Vastgoedonderhoud.

Voordelen
& Features.

Snelle go-live. 

Dankzij de standaard branche sjablonen. Snel instappen en gebruikmaken van de functionaliteiten.

Stroomlijn je processen.

Beter gestroomlijnde processen zijn bevorderlijk voor betere communicatie en vermindert de kans op fouten aanzienlijk.

Flexibel en gestructureerd.

De Connect app bestaat uit vaste componenten maar blijft flexibel van aard. Serviceprocessen worden in kaart gebracht alvorens de software geïmplementeerd wordt. 

Connect: Field Service Solution.

Met de Field Service Solution zorg je voor een goede achterban voor je monteurs. Zo ontneem je ze van (minder belangrijke) randzaken en kunnen ze zich richten op hetgeen waar ze echt goed in zijn. Zaken als reistijd, het aantal gewerkte uren en verbruikte materialen worden zoveel mogelijk automatisch geregistreerd. Vanuit Business Central wordt belangrijke informatie opgehaald en op het juiste moment aan de monteur op locatie getoond. 
Expandit-field-service-portal-icon

Een kijkje achter de schermen.

Bekijk de screenshots voor een eerste indruk van de app. Vraag vooral een vrijblijvende demo aan en we beantwoorden al je vragen en bespreken de mogelijkheden. 

Alles wat je moet weten over de prijs.

Prijzen

De app is af te nemen per gebruiker en kent een vast maandbedrag van €45,- per Sigmax gebruiker per maand

Alvorens de applicatie in gebruik kan worden genomen dien je rekening te houden met een implementatietraject verzorgd door Sigmax van 5 dagen
à €6.000,-. Dit is exclusief reiskosten en projectleiding. 

Meer informatie over deze app, onze diensten of andere apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam