Goed dat je kiest om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Wij helpen je graag

Wij helpen je graag om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Je bent niet de eerste die we daarmee geholpen bent, maar er zijn al 180 andere bedrijven die ook die stap hebben genomen. Ongetwijfeld dat één van die bedrijven ook werkzaam is in jouw branche. Die ervaring delen we graag met jou, zodat je ook succesvol die stap kan nemen.

Hoe doen jullie dat dan?

Wij helpen bedrijven door het gebruik van de juiste software. Samen met de ondernemer bekijken we hoe we de software kunnen inzetten, zodat de bedrijfsprocessen voortaan automatisch verlopen. Denk bijvoorbeeld aan de automatisering van de hele administratie rompslomp. Alles duidelijk op één plek en met een druk op de knop komt de juiste data eruit rollen. Je kan dus de juiste beslissingen nemen, omdat je over up-to-date data beschikt. En je ziet ook direct de voorraad, de openstaande facturen, de omzet etc. Dus:

  • Processen kosten minder tijd
  • Bedrijfsvoering wordt gemakkelijker door de juiste data
  • Jij en je personeel kunnen zich richten op dat wat echt belangrijk is

Gratis cadeau voor nu.nl lezers

Om je te helpen met de eerste stappen, willen we je een cadeau geven. Hierbij heb je de keuze uit één van de twee gratis opties:

  1. Een persoonlijk adviesgesprek. Onze adviseur gaat telefonisch jouw situatie bespreken en met jou mee denken hoe je jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.
  2. Starterstraining Business Central. Tijdens een dagdeel ga je een kijkje nemen in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Niet alleen laten we je zien wat je er mee kan, maar je gaat er zelf ook nog mee aan de slag. Wegens succes is er een extra trainingsdatum beschikbaar op donderdag 4 juli.

Deze opties zijn puur om je een introductie te geven in de software en te laten zien hoe het jou verder kan helpen. Logischerwijs zijn de opties vrijblijvend en zit je nergens aan vast.

  • Lees in onze Privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Gedoe met administratie

Veel ondernemers hebben last van te veel gedoe met hun administratie. Wij horen het vaak. Een ondernemer, gegroeid van een éénmanszaak naar een bedrijf met vijf man personeel, kon vroeger goed uit de voeten met een eenvoudige boekhoudingssoftware of Excel. Maar inmiddels drijft het hem tot wanhoop. Iedere afdeling heeft zijn eigen (Excel) bestanden, het overzicht is weg, beslissingen nemen gaat bijna niet meer door het gebrek aan data.

Bedrijfsprocessen automatiseren

Het is bij ons ook een bekend probleem dat veel Nederlanders te veel aan het werk zijn. Ze krijgen het werk niet af doordat ze te veel tijd kwijt zijn aan randzaken. En deze randzaken zijn juist niet de taken die ze leuk vinden om te doen. We hebben al meer dan 100 bedrijven geholpen om deze rompslomp voor een groot deel weg te nemen door de bedrijfsprocessen te automatiseren. Dus deze taken kosten veel minder tijd EN de kans op foutieve verwerking wordt ook geminimaliseerd.

Groothandel - ABC E BUSINESS

Welke software gebruik je daarvoor?

Wij implementeren Microsoft Dynamics 365 Business Central. Een hele mond vol, maar dat mag ook wel als je ziet wat de software voor jouw bedrijf kan betekenen. Maar wat zijn nou eigenlijk de drie grootste voordelen van deze software?

  1. Werken vanuit de Cloud. Dus je kan overal inloggen vanaf ieder device. Je hoeft dus niet om te kijken naar de ICT en de daar bijkomende servers en veiligheidsmaatregelen.
  2. Integratie met het Office 365 pakket. Je kan bijvoorbeeld een mailtje met een order direct verwerken in Outlook via de koppeling met Business Central.
  3. Veel applicaties die je aan de software kan koppelen. Zo kan je eenvoudig jouw Business Central inrichten naar jouw ideale situatie, zonder dat je veel geld hoeft te investeren in duur maatwerk.

In deze video geven we je graag een introductie van Business Central:

X

Dynamics NAV heeft een nieuwe naam: Business Central.

Lees hier wat Business Central voor u betekent.