SendCloud

SendCloud, een alles-in-één shipping platform voor Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met SendCloud spendeer je minder tijd, voorkom je issues en bespaar je ook nog eens geld op het verzendproces.

Deze applicatie voor Business Central verbind je direct met de meest voorkomende verzendpartijen uit Nederland en zal in het gehele verzendproces zorgen voor eenheid en duidelijkheid. Automatische Track&Trace updates worden bijvoorbeeld direct getoond in Business Central en ook het maken van verzendlabels gebeurt voortaan geheel geautomatiseerd! 

Met SendCloud verzend je zonder moeite naar binnen- en buitenland en worden tevens de opties voor lokale-, last-mile-, avond- en duurzame bezorgings mogelijkheden geboden. 

Prijs: 99 euro per maand.

Voordelen

  • Reduceer je operationele kosten: Verhoog de productiviteit; geen dubbele data invoer meer; verklein de fout marge; Sendcloud heeft een korte ROI!
  • Verminder de transportkosten door gebruik te maken van vooraf afgesproken verzendtarieven. 
  • Real-time inzicht in transportkosten.
  • Geïntegreerd met lokale en internationiale verzendpartijen. 
  • Keuze uit meerdere opties: Duurzame verzendopties; last-mile verzendopties en avondzendingen.
  • Binnen no-time geïntegreerd in Business Central dankzij de Setup Wizard. Na installatie direct klaar voor gebruik.
  • Boek en print direct verzendlabels aan de hand van een sales order of goederenlevering in het magazijn met Business Central.

Prijzen

Alvorens SendCloud in gebruik kan worden genomen is er een eenmalige investering van € 1235 benodigd. Hiermee bekostig je de implementatie van de applicatie op locatie. 

Prijs per bedrijf, per maand € 99
Implementatie op locatie Eenmalige investering van
€ 1235
 

Meer informatie over onze apps?

Sam, onze sales advisor, helpt je graag verder! Hij vertelt je graag meer over onze apps. Maar vooral welke apps geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons opBekijk meer apps
Sam