ERP-software voor

Projecten & Uren.

Slimme software die met je meegroeit.

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central zorg je ervoor dat je projecten goed gestroomlijnd worden. Via de software kan jouw team de uren en eventueel extra verkochte producten of diensten eenvoudig en gestructureerd registreren. Zo heb je altijd een goed overzicht, zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen: want je hebt niet voor iedere gebruiker een full user-licentie nodig, een teammember kan namelijk al uren registreren en dat scheelt aanzienlijk op de kostprijs. 

Wil je ook inspelen op huidige ontwikkelingen en ervoor zorgen dat je tijdig meegroeit met innovaties, de tegenvallende omzet compenseert met lagere kosten en je time-to-market versnelt? Ga aan de slag met Business Central en ervaar zelf de toegevoegde waarde!

Business Central gratis proberen?
Shape_ProjectenUrenBranche

Geniet van de vele voordelen die Business Central jou gaat bieden.

Beheer al je bedrijfsprocessen in één systeem.

Veilig in de cloud.

Snel starten dankzij onze templated setup.

Maak geweldige performance dashboards met PowerBI.

Flexibel en schaalbaar.

Modulair uit te breiden met meer dan 2500 apps van Microsoft AppSource.

Trendrapporten-Groeichecklist-HORIZONTAAL

Haal je alles uit je mensen en resources?

We zien vaak dat veel bedrijven werken met (te ingewikkelde) bedrijfsprocessen waarbij nog steeds veel handwerk wordt verricht. Concreet houdt dit in dat de kosten onnodig op gaan lopen, de kans op fouten groter wordt en er daarnaast veel tijd wordt gespendeerd aan data-invoer en het controleren van deze data.
 
Dat vinden wij hartstikke zonde. En je raadt het waarschijnlijk al, dit kan stukken beter! Met de Groeichecklist word je onderworpen aan enkele vraagstukken, denk hierover na en trek de conclusie aan de hand van het aantal gezette vinkjes.
 

Voeg nog meer waarde toe met de apps voor Business Central.

 

 

Deze klanten werken al met Projecten & Uren 365.

Creëer je eigen succesverhaal.

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing. Zo ook voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en onze sales advisors leggen het graag uit!
 
Neem contact op Plan een telefonische afspraak

Er werd al met een soort financieel pakket gewerkt, inmiddels draaide we hier al een dikke 16 jaar op. Er werden echter veel handelingen en data met de hand ingevuld, daarbij konden de systemen niet echt met elkaar praten en data uitwisselen. We wisten dat dit beter kon en zodoende besloten wij, ook als Microsoft Partner zelf, om hiervoor binnen de Microsoft tak te blijven en Business Central te omarmen.

Marc Lammers MIOR
Marc Lammers

CEO Mior ICT Diensten

Meer informatie over onze diensten of apps?

Voor ieder bedrijf en iedere situatie is er een passende oplossing met de juiste apps. Zo ook voor jouw bedrijf. Sam, onze sales advisor, vertelt je er graag meer over!

Shape_Sam