Directions EMEA 2017 ondersteunt Microsoft Partners met Dynamics NAV 365 Cloud overgang

Emile Peels op 23 juni 2017

Het Microsoft Dynamics Partners comité hebben als missie en doel de overgang te bevorderen naar de Cloud tijdens de DIRECTIONS EMEA 2017.

Waar ABC E BUSINESS al gespecialiseerd in is, wil het Microsoft Partners Comité alle partners een overgang bevorderen naar de cloud. Dit wordt in de 10e editie bekend gemaakt op de Directions EMEA 2017 van 4 tot 6 oktober in Madrid, Spanje. Naar verwachting zullen er meer dan 2000 deelnemers aanwezig zijn van meer dan 600 Dynamics Partners uit 53 landen.

De Dynamics conferentie is een forum voor het delen van kennis, netwerken en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden op o.a. op het gebied van samenwerken en (toekomstige) groei. Dit jaar breidt het evenement zich uit naar Dynamics 365 Business Edition. Meer gericht op de Cloud en CRM. Dit geeft als vooruitzicht dat er 400 deelnemers meer aanwezig zullen zijn, omdat er in het het CRM- kanaal en NAV-kanaal een sterke overgang is. Voor beiden kanalen geldt dat ze van elkaar moeten leren tijdens dit evenement. Tevens geldt deze editie van de Directions EMEA als een experiment. Er moet nu getest worden wat wel of niet zal aanslaan.

 

ABC E BUSINESS is een goed voorbeeld als bedrijf waarbij ze als één van de weinige partners die gespecialiseerd zijn in het aanleveren van het Dynamics ERP systeem in de Cloud.

Bekijk hier alle mogelijkheden en prijzen.

 

ABC E BUSINESS
www.abcebusiness.nl/microsoft-dynamics-365-business-central/
040-3032320
info@abcebusiness.nl

Aanmelden voor onze blogs

Waarom Excel je soms tot wanhoop drijft - en wat je er aan kunt doen.

Ik wil me aanmelden
X

Premier Rutte bezoekt Microlab, het thuis van ABC E BUSINESS.

Lees hier over het bezoek van Premier Rutte.