Project: Surprise Your Potential

Bram Smits op 30 januari 2019

ABC E BUSINESS is de afgelopen jaren hard gegroeid. In minder dan vijf jaar zijn we van 2 ABC’ers gegroeid naar een team van 27. Deze groei is een resultaat van het succes, maar dit kan tegelijkertijd ook de keerzijde zijn. Het risico is namelijk dat je als groeiende organisatie onvoldoende aandacht besteed aan de medewerkers en hun vitaliteit.

Om dit probleem te voorkomen, is ABC E BUSINESS het project ‘Surprise Your Potential’ gestart. Tijdens project zijn we begeleid door Goals om de volgende doelen te behalen:

  • De individuele kwaliteiten van medewerkers(h)erkennen, benutten en verbeteren;
  • Werken aan kennis en vaardigheden over houding en gedrag ten aanzien van het realiseren van persoonlijke doelstellingen;
  • Het terugbrengen van stressfactoren om zo de gezondheid en vitaliteit van de medewerkers te bevorderen;
  • Het stimuleren van betrokkenheid en bevlogenheid waarmee een leercultuur wordt bevorderd en de ervaren werkstress gereduceerd.

Het project is relevant voor ABC E BUSINESS, omdat we willen investeren in het behouden en optimaal benutten van het potentieel van onze medewerkers. De expertise blijft hiermee binnen onze organisatie gewaarborgd en we hebben een gemotiveerd en bevlogen team.

Het project is meegefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (ESF)

Aanmelden voor onze blogs

Waarom Excel je soms tot wanhoop drijft - en wat je er aan kunt doen.

Ik wil me aanmelden
X

Dynamics NAV heeft een nieuwe naam: Business Central.

Lees hier wat Business Central voor u betekent.